Barion Pixel

Hirdetés kiemelése a főoldalon, bannerek

FIGYELEM! Hirdetés feladása, banner kihelyezése olyan Cégek és Egyéni Vállalkozók számára lehetséges, akik ajándék (illetve ekként is minősíthető) termékeket, szolgáltatásokat értékesítenek, nyújtanak.

I. Szolgáltatások (hirdetések főoldali kiemelésének, bannerek kihelyezésének) díjszabása:

-Hirdetés kiemelése a főoldalon: 2.000 Ft+áfa (/br. 2.540 Ft)/7nap (kódja: H1), (hirdetés kiemeléskor az ingyenes hirdetés feladása során elsőként megadott (1600x1200 pixel méretű) kép jelenik meg),

-Főoldali fejléc alatti banner (900x310 pixel): 5.000 Ft+áfa (/br. 6.350 Ft)/7 nap (kódja: H2),

-Főoldali nagy oldalsáv banner (500x500 pixel):

 • 1. találati helyen lévő főoldali nagy oldalsáv banner: 5.000 Ft+áfa (/br. 6.350 Ft)/7 nap (kódja: H3),

 • 2. és 3. találati helyen lévő főoldali nagy oldalsáv banner: 3.000 Ft+áfa (/br. 3.810 Ft)/7 nap (kódja: H4),

 • 4. találati helyen lévő főoldali nagy oldalsáv banner: 2.000 Ft+áfa (/br. 2.540 Ft)/7 nap (kódja: H5),

-Főoldali kis oldalsáv banner (500x250 pixel):

 • 1. és 2. találati helyen lévő főoldali kis oldalsáv banner: 3.500 Ft+áfa (/br. 4.445 Ft)/7 nap (kódja: H6),

 • 3.-6. találati helyen lévő főoldali kis oldalsáv banner: 2.100 Ft+áfa (/br. 2.667 Ft)/7 nap (kódja: H7),

 • 7. és 8. találati helyen lévő főoldali kis oldalsáv banner: 1.400 Ft+áfa (/br. 1.778 Ft)/7 nap (kódja: H8).

II. Szolgáltatások (hirdetések főoldali kiemelésének, bannerek kihelyezésének) igénybevételének menete:

-Hirdetés kiemeléskor az ingyenes hirdetés feladása során elsőként megadott (1600x1200 pixel méretű) kép jelenik meg a főoldalon. A képhez rendelt link az eredeti hirdetés feladás során megadott kategória hirdetésére, nem pedig Hirdető weboldalára mutató. Asztali gépen/laptopon és mobiltelefonon/tableten is az összes, egy időben közzétett (4 db) főoldali kiemelés egyszerre látható honlap kezdőlapján, azonban bármely kategória megnyitásakor ezek egyike sem lesz már megtekinthető.

-Főoldali fejléc alatti banner kizárólag honlap kezdőlapján látható csak asztali gépen/laptopon megtekintve, tehát mobilon és tableten nem. Közzétételük oly módon történik, hogy a fejléc alatti bannerek (maximum 3 db) megjelenése váltakozik meghatározott időközönként. Bármely kategória megnyitásakor fejléc alatti bannerek egyike sem lesz már megtekinthető.

-Oldalsáv bannerek a honlap kezdőlapján és bármely kategória megnyitásakor is láthatók, azonban kizárólag asztali gépen/laptopon megtekintve, tehát mobilon és tableten nem. Nagy oldalsávi banner esetén (kis oldalsávi 1. és 2. banner megjelenése hiányában) az első; kis oldalsávi banner esetén (nagy oldalsávi banner megjelenése hiányában) az 1. és a 2. banner látható legördítés nélkül a honlap kezdőlapján.

-Banner kihelyezés esetén (png./jpg. formátumú) képek előírt mérete:

 • főoldali fejléc alatti banner esetén: 900x310 pixel,

 • főoldali nagy oldalsáv banner esetén: 500x500 pixel,

 • főoldali kis oldalsáv banner esetén: 500x250 pixel.

-Banner kihelyezések, főoldali hirdetés kiemelések maximális száma fajtánként:

 • főoldali fejléc alatti banner: 3 db,

 • főoldali nagy oldalsáv banner: 4 db, vagy főoldali kis oldalsáv banner: 8 db (illetve ezek kombinációja, melyek hosszúsága nem haladja meg 4 db nagy oldalsávi banner hosszúságát)

 • hirdetés kiemelése főoldalra: 4 db.

-Hirdető (megrendelésekor megjelölheti az adott szolgáltatás igénybevételének, elképzelései szerinti kezdő időpontját is, azonban ez nem lehet korábbi, mint a szándék elküldését követő 4 naptári nap):

 • az adott szolgáltatás megnevezésének, kódjának (melyek megtalálhatók a III/2/C. pontban),

 • és – korábbi hirdetés feladás hiányában – a Vállalkozás nevének, székhelyének, adószámának megadásával,

 • valamint főoldalra való kiemelés esetén a hirdetés azonosítójának megjelölésével,

 • banner kihelyezése esetén (főoldali fejléc alatti banner esetén 900x310 pixel, főoldali nagy oldalsó banner esetén 500x500 pixel, főoldali kis oldalsó banner esetén 500x250 pixel méretű) png./jpg. formátumú kép és Hirdető Vállalkozás weboldalára (vagy esetleg annak aloldalára) mutató linkjének megküldésével egyidejűleg

jelzi igénybevételi szándékát Szolgáltató felé az info@ajandekexpo.hu e-mail címre küldött elektronikus levél formájában. Ezen e-mail küldésével Hirdető egyúttal nyilatkozik, hogy a Felhasználási feltételeket az igény jelzése előtt megismerte és, hogy minden általa megadott adat kizárólag cégre/e.v.-ra vonatkozó valamint, hogy a meghirdetett termék(ek) nem tartozik(/tartoznak) előzetes minőségvizsgálati vagy megfelelőségtanúsítási kötelezettség alá.

-Szolgáltató:

 • Hirdető megrendelésének megérkezését követő legkésőbb 48 órán belül elektronikus úton visszaigazolja a sikeres beérkezést.

 • Amennyiben lehetőség van a kért banner (/főoldali hirdetés kiemelés) kért időpontban való megjelenítésére, valamint, ha nincs szükség hiánypótlásra, Szolgáltató 48 órán belül gondoskodik a banner/főoldali hirdetés kiemelés kihelyezéséről és e-mailt küld Hirdetőnek, melyben beszámol a közzététel körülményeiről, valamint megküldi szolgáltatásáról az elektronikus számlát.

 • Ha a hirdetési helyek telítettsége/foglaltsága miatt nincs lehetőség az adott szolgáltatás kért időpontban való igénybevételére, vagy ha megadott adatok teljeskörűségének biztosítása végett szükséges Szolgáltató 48 órán belül e-mailt küld Hirdetőnek, melyben első esetben megjelöli, hogy mikortól lenne lehetőség a kért szolgáltatás igénybevételére, illetve az eredetihez közelálló szolgáltatást ajánlhat Hirdetőnek; a második esetben pedig megnevezi a hibá(ka)t.

 • Hirdetőnek a hiányok pótlására, valamint annak visszajelzésére, hogy az ajánlott időpontban/szolgáltatással is fenn kívánja tartani rendelését 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben ezen határidő alatt Hirdető részéről nem kerül sor az elfogadás visszajelzésre és/vagy a hiányok pótlásra, úgy Szolgáltató nem köteles a továbbiakban adott igényelt/ajánlott helyet, adott Hirdető számára fenntartani.

 • A visszajelzést és a hiánypótlást követően Szolgáltató 48 órán belül gondoskodik a banner/főoldali hirdetés kiemelés kihelyezéséről és e-mailt küld Hirdetőnek, melyben beszámol a közzététel körülményeiről, valamint megküldi szolgáltatásáról az elektronikus számlát.